Gids

Selecteer jouw gids

Lingerie gids

De bh-gids helpt je de juiste maat te vinden. Met de gids maken we het je gemakkelijker de juiste vorm en maat te kiezen. Het beste van alles is dat je de bh eenvoudig kunt bestellen en thuis in een vertrouwde omgeving kunt passen.

Vind je maat

Gids voor badkleding

Het kan een uitdaging zijn om badkleding in de juiste maat te kiezen. Gebaseerd op je opgemeten afmetingen helpt deze gids je de juiste maat te kiezen - zowel voor bikini's als badpakken.

Vind je maat

Pasvorm-gids

Twijfel je over welke pasvorm bij jou past? Of ben je op zoek naar een specifiek soort jurk? In de pasvormengids hebben we de meest gebruikelijke pasvormen verzameld, zodat je eenvoudig naar stijl, design en gelegenheid sorteert.

Vind jouw pasvorm

Jeansgids

Het kan moeilijk zijn om online jeans te kopen - want hoe zit het met de pasvorm en wassing? Met onze jeansgids weet je zeker dat je de juiste jeans kiest.

Vind jouw favoriete jeans

Figuurtype

Ken jij je figuurtype? We maken het je graag gemakkelijker om kleding te vinden die je lichaam van haar beste kanten benadrukt. Daarom hebben we 5 figuurtypes samengesteld gebaseerd op de verhoudingen tussen je borstomvang, taille en heupen. Zodra je je figuurtype kent, wordt het gemakkelijk en nog leuker om de artikelen te kiezen die perfect bij jou passen.

Vind jouw figuurtype

Duurzaamheid

Lees hier meer over hoe wij omgaan met duurzaamheid.

Lees meer

Wasvoorschriften

Twijfel je over hoe je je kleding het beste wast? Je kunt de levensduur verlengen door je kleding goed te verzorgen. Ontvang hier hulp van onze gids!

Laat ons je hier helpen

Jassengids

Kleed je goed voor alle weersomstandigheden. In de jassengids leer je meer over de materialen, waterdichtheid en het ademend vermogen, zodat je bent voorbereid op regenachtige herfstdagen, ijzige winterochtenden en de aangename lente.

Lees meer

Matengids

Twijfel je over je maat? Vind met onze maatgids de juiste maat, gebaseerd op je opgemeten maten.

Bekijk matengids