JEANS GUIDE

Het kan lastig zijn om de juiste maat en pasvorm te vinden wanneer je online shopt. Daarom hebben wij een jeansgids gecreëerd voor curvy vrouwen, zodat je er zeker van kunt zijn, dat je je jeans in de juiste maat en pasvorm bestelt.

BEKIJK ONZE PASVORMEN

BEKIJK MATENGIDS

Kies jouw pasvorm

Amy

Deze pasvorm is super nauwaansluitend om de heupen, dijen en benen en heeft smalle pijpen. Dit model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.

SHOP AMY JEANS

Nille

Deze pasvorm is zeer nauwaansluitend om de heupen, dijen en benen en heeft smalle pijpen. Dit model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.

shop nille jeans

Sanna

Deze pasvorm is zeer nauwaansluitend om de dijen en benen en heeft smalle pijpen. Dit model heeft een normale taille en komt tot nabij de navel.

shop sanna jeans

Emily

Deze pasvorm is nauwaansluitend om de dijen en benen en heeft smalle tot normale pijpen. Dit model heeft een normale taille en komt tot nabij de navel.

shop emily jeans

Gemma

Deze pasvorm is nauwaansluitend om de heupen en valt losser om de dijen, benen en enkels. Dit model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.

shop gemma jeans

Ellen

Deze pasvorm is nauwaansluitend om de heupen en dijen, valt los rond de knieën en is wijduitlopend. Het model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.

shop ellen jeans

Mille (Mom)

Deze pasvorm sluit aan om de heupen en valt los om de dijen, benen en enkels. Dit model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.

shop mille jeans

Saga (Slouchy)

Deze pasvorm is zeer los om de heupen, dijen en benen en is smal rond de enkels. Het model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.

shop saga jeans

Stap-voor-stap maatgids voor onze jeans

1. Meet je binnenbeenlengte

Meet je binnenbeenlengte ('inseam') op. Je vindt deze maat door te meten vanaf je enkel tot aan het kruis, aan de binnenzijde van je been. Vraag eventueel de hulp van iemand anders om deze lengte op te meten. Veel van onze jeans vind je in de binnenbeen lengtematen 78, 82 en 86 cm. Kies voor de lengte, die het dichtste bij jouw gemeten lengte ligt.

2. Meet je heupbreedte

Meet nu je heupbreedte op. De heup is het breedste punt op je lichaam. De heup is normaal gesproken het breedste rond de billen.

3. Meet je taille

Vind nu de omvang van je taille. De taille is het smalste gedeelte van je bovenlichaam en ligt meestal iets boven de navel.

Van maatvoering tot maat - welke maat heb jij?

Je kunt nu je taille- en heupmaat combineren om je unieke Zizzi maat in onderstaande tabel te vinden. Om de juiste jeans te kiezen, is het ook belangrijk dat je let op welke pasvorm je wenst. We hebben zowel super slim fit, extra slim fit, slim fit en regular fit, als ook meerdere losvallende pasvormen in onze collectie. Daarbij hebben onze pasvormen verschillende taillehoogtes, zodat je zelf kunt kiezen of je jeans wenst die onder of boven de navel vallen.

DOntdek meer over onze pasvormen in onderstaande Jeansgids. Al onze pasvormen zijn zo ontworpen dat het design en comfort optimaal zijn voor grote maten.

Zizzi424446485052545658606264

SMLXLXXLXXXL
Tailleomvang (cm)9196101106111116121126131136141146
Tailleomvang (cm)111116121126131136141146151156161166

Jeans pasvormen overzicht

NaamPasvormTaille
AMYSuper slim fitHoge taille
NILLEEkstra slim fitHoge taille
SANNAEkstra slim fitNormale taille
EMILYSlim fitNormale taille
GEMMARegular fitHoge taille
ELLENBootcut fitHoge taille
MILLELoose fitHoge taille
SAGAVery loose fitHoge taille