Kerst ruildienst

Kerst duurt lang... En daarom hebben we natuurlijk het ruilrecht verlengd! Alle cadeaus gekocht tussen 1 november en 24 december kunnen worden ingewisseld tot 23 januari 2022.

Online gekochte cadeaus kunnen in elke Zizzi-winkel worden ingewisseld en op vertoon van een ontvangstbewijs worden geretourneerd. Geschenken moeten worden geretourneerd naar ons online magazijn - de koper heeft samen met het pakket een retourlabel ontvangen. Als de ontvanger het retourlabel niet meer heeft, kun je contact opnemen met de klantenservice, die je aan een nieuwe zullen helpen. Het cadeaubedrag wordt rechtstreeks aan de koper teruggestort en de verzendkosten voor de retourzending worden 8€ van dit bedrag afgetrokken.

Als je in december op onze webshop winkelt, krijg je automatisch één omruillabel voor elk artikel dat je koopt. Het omruillabel is een sticker die je kunt gebruiken om de prijs te bedekken als je het artikel weggeeft als geschenk.

​​​​​​​Als de ontvanger het cadeau met het omruillabel online wil terugsturen, gelden dezelfde voorwaarden als voor elk ander online gekocht artikel.

Verlengd gratis retourbeleid voor Club Zizzi-leden

Heb je het geluk dat je het cadeau hebt gekregen van iemand die lid is van Club Zizzi? Dan geldt 100 dagen gratis retourneren natuurlijk ook voor het cadeau dat je hebt ontvangen.