Move with Zizzi

Een universum van lifestyle, training, onderdompeling en alles wat het dagelijkse leven energie geeft. We hebben al het nodige verzameld voor een leuk en actief dagelijks leven. Bekijk trainingsvideo's, inspiratie en sportkleding en maak je klaar voor een sprong in de energieke wereld van beweging.

20 minuten dagelijkse training

Maak van een korte trainingssessie een leuke aanvulling op je dagelijkse routine door een skateboard toe te voegen. De plank kan voor veel meer gebruikt worden dan alleen door straten en steegjes rollen. Maar als je toch bezig bent, waarom doe je dan niet wat oefeningen op het bord?

​​​​​​​Als je geen grote fan bent van skateboards, maak je dan geen zorgen. Alle oefeningen kunnen gevarieerd en zonder skateboard gedaan worden. Als je het skateboard echter onder je arm hebt, moet je de oefeningen in een langzaam, gecontroleerd tempo doen. Dit voorkomt niet alleen blessures, maar je traint ook je evenwicht!

Vind producten voor lichaamsbeweging

Meer video's van Move with Zizzi

Walk with Zizzi
Trek je schoenen aan en begeef je naar een heuvelachtig terrein dat je ertoe uitnodigt om van tempo te veranderen en gaandeweg veel te bewegen.

In de winter zwemmen
Met een duik in de koele zee begin je de dag zeker fris.

Yoga: Zonnegroet
​​​​​​​
Kom in de versnelling en maak je klaar om te focussen door de zonnegroet te doen.

Dagelijkse training
​​​​​​​
Test je evenwicht door een skateboard te gebruiken als een leuke afwisseling bij je workout.