Shop The Look

Shop The Look is het aanbod van onze stylisten voor complete outfits waarmee je stijlvol de dag doorkomt. Hier vind je 10 looks met zorgvuldig geselecteerde producten die je kunnen inspireren om gebruik te maken van de trends van het seizoen.​​​​​​​

Glamoureuze details

Mesh is een van de trends die dit jaar zeker de festiviteiten van het seizoen gaan sieren. Een mesh blouse geeft een ingetogen en elegante uitstraling aan de blote huid eronder, en een bedrukte broek geeft een persoonlijk tintje aan een feestelijke set.

Matching van binnen naar buiten

Mooi met een bijpassende set als outfit, maar hoe zit het met de binnenlaag? Met bijpassende bh's en slips krijg je het gevoel van een perfecte look die van binnen en van buiten matcht.

Trek de aandacht met felle kleuren

Als je het middelpunt van het feest wilt zijn, helpt een gekleurd kleedje je op weg. Zet bijvoorbeeld de helderblauwe kleur centraal en voeg glanzende sieraden en feestelijke panty's toe. Dan ben je klaar om op te vallen!

Meer dan alleen ondergoed

Ondergoed hoeft niet altijd praktisch of eentonig te zijn - het moet meer zijn dan dat. Geef de binnenlaag een beetje liefdevolle aandacht met gedurfde details zoals kant, print en doorzichtige stof en voel je volledig stralen van binnenuit.

Glitter en glamour

Geef het klassieke zwarte kleedje extra leven met details als feestelijke glitters en spannende materialen. Een panty met dessin en elegante, glinsterende sieraden maken je feestoutfit helemaal af.

Laat je beste eigenschappen naar voren komen

Laat doorzichtige materialen en kant het thema van je ondergoed zijn, zodat je een verfijnde look krijgt die niet alleen mooi is, maar ook je beste eigenschappen benadrukt. Gebruik de comfortabele materialen en voel van binnenuit vertrouwd.

Maak je klaar om te schitteren​​​​​​​

Er is volop gelegenheid om te schitteren voor de komende feesten - zowel in materialen als in accessoires. Blaas het klassieke zwarte kleedje nieuw leven in met zilverglanzende panty's of kies voor een outfit met veel parels. Voeg kleurrijke sieraden toe om van top tot teen te schitteren.​​​​​​​

Vrouwelijk en verleidelijk​​​​​​​​​​​​​​

Wees niet bang om iets extra's van je innerlijke look te maken - vooral als het moet worden weergegeven. Transparant kant en een mooie rode kleur zijn ideaal, of je het nu onder een jurk met open rug hebt of gewoon voor jezelf wilt houden.​​​​​​​

Nieuw leven voor de zwarte klassieker​​​​​​​

De zwarte kleur is een klassieker als het gaat om party looks. Nu is het tijd om het op te fleuren met details zoals studs en pailletten. Combineer met een glitterpanty en sieraden om de studs te accentueren.​​​​​​​

Feestelijke prints

Een kleedje met print is altijd een goed idee. Gebruik opvallende kleuren en draag prints met feestelijke accessoires. Bereid je voor op een avond in een outfit die vraagt ​​om in te feesten.