28 chique lentejassen voor dames

Het is tijd om de juiste jas voor de lente van 2023 te vinden


We kijken uit naar warmere tijden en mooiere dagen. De perfecte gelegenheid om je garderobe van boven tot onder bij te stellen, zodat je straks klaar bent voor de lente. Wij geven je 28 suggesties voor chique jassen voor dames deze lente van 2023, waarmee je het nieuwe seizoen gemakkelijk aan kunt.


De klassieke lentejas

Er zijn een aantal plus size lentejassen voor vrouwen die jaar na jaar meegaan. Als je een veilige keuze wilt maken, is dit er een om voor te gaan. Er zijn zowel vrouwelijke jassen als de wat stoerdere soort. Welke lentejas je ook kiest, je hebt vast en zeker een nieuwe favoriet in je garderobe.

De trendy voorjaarsjas

Als je een plus-size lentejas wilt die de trends van dit seizoen volgen, raden we je een gewatteerd jack of een vest aan. Dit zijn allemaal overgangsjassen voor vrouwen die gemakkelijk te combineren zijn met broeken, blouses of wat je al in je kast hebt hangen.

De praktische voorjaarsjas

Het kan moeilijk zijn het weer te voorspellen tijdens de overgang van winter naar zomer. Daarom is het goed om tegen wind, zon en regen beschermd te zijn. Als je op zoek bent naar een praktische plus-size overgangsjas, dan is een van de onderstaande misschien iets voor jou.