40 chique lentejassen

voor dames

30 chique lentejassen voor vrouwen

Er komen warmere tijden en mooiere dagen aan. De perfecte kans om je garderobe van boven tot onder te updaten en je klaar te maken om de lente te verwelkomen.


De winterjas moet vervangen worden door een lichtgewicht plus-size lentejas, maar de juiste kiezen kan lastig zijn. We hebben 30 chique dames lentejassen 2022 voor je uitgezocht om je klaar te maken voor het komende seizoen.


De trendy voorjaarsjas

Als je een plus-size lentejas wilt die de trends van dit seizoen volgen, raden we je een gewatteerd jack, een overhemdjack of een teddyjas aan. Dit zijn allemaal overgangsjassen voor vrouwen die gemakkelijk te combineren zijn met broeken, blouses of wat je al in je kast hebt hangen.

De klassieke lentejas

Er zijn een aantal plus size lentejassen voor vrouwen die jaar na jaar meegaan. Als je een veilige keuze wilt maken, is dit er een om voor te gaan. Er zijn zowel vrouwelijke jassen als de wat stoerdere soort. Welke lentejas je ook kiest, je hebt vast en zeker een nieuwe favoriet in je garderobe.

De praktische voorjaarsjas

Het kan moeilijk zijn het weer te voorspellen tijdens de overgang van winter naar zomer. Daarom is het goed om tegen wind, zon en regen beschermd te zijn. Als je op zoek bent naar een praktische plus-size overgangsjas, dan is een van de onderstaande misschien iets voor jou.