1 spijkerbroek – 3 figuurtypes

1 spijkerbroek – 3 figuurtypes

De perfecte jeans - niet makkelijk te vinden, toch? Hier zijn onze beste slim fit jeans in grote maten, voor 3 verschillende figuurtypes.


We noemen de nieuwe pasvormen B, C en D. De nieuwe slim fit jeans zijn er in de maten 42-60 in zwart en blauw. Lees verder en vind je perfecte slim fit jeans hieronder.

Lees meer over de B-vorm


De B-vorm wordt gecreëerd door een klein verschil tussen taille- en heupomvang. Misschien heb je smalle benen.


Tegenwoordig kan het zijn dat jeans die goed zit in de taille te groot is bij de heup en benen. Als hij goed zit bij de heup en benen, kan het zijn dat je jeans te strak zit in de taille. Bekijk hier meer afbeeldingen.

Lees meer over de C-vorm


De C-vorm wordt door een matig verschil tussen taille- en heupomvang gedefinieerd.


Tegenwoordig is het misschien moeilijk om een jeans te vinden die zowel bij je heupen als bij je benen past. Als hij goed zit bij de heup, zit hij te strak in de taille, en als hij goed zit in de taille, is hij te groot bij de heup en benen. Bekijk hier meer afbeeldingen.

Lees meer over de D-vorm


De D-vorm wordt gedefinieerd door een groot verschil tussen taille- en heupomvang.

Tegenwoordig vind je jeans die in de taille passen misschien te strak op je heupen en billen. Een jeans die op je heupen past, kan in je taille te groot zijn. Bekijk hier meer afbeeldingen.

Veelgestelde vragen

Om de perfecte maat voor je te vinden, raden we je aan je maten in te voeren in onze maatcalculator. We geven je dan onze schatting van je ideale maat. Je kunt ook aan de hand van de bovenstaande gids kiezen of je maat B, C of D nodig hebt.

De jeans is verkrijgbaar in vier verschillende beenlengtes, dus er is zowel een paar voor lange benen als voor kortere benen. Abrielle is verkrijgbaar in de lengtematen 28, 30, 32 en 34.

Kortom, de 3 jeans zijn gemaakt in al onze gebruikelijke maten - elke maat voor 3 verschillende figuurtypes. In de tabel hieronder kun je nog veel meer zien.

  • B: Klein verschil tussen taille- en heupomvang
  • C: Matig verschil tussen taille- en heupomvang
  • D: Groot verschil tussen taille- en heupomvang

Slim fit jeans zijn nauwsluitend vanaf de heup tot aan de dij en kuit. We maken onderscheid tussen super slim fit en slim fit, waarbij super slim fit een zeer strakke aansluiting op het lichaam is.
In het ideale geval sluit een super slim fit jeans nauw aan op het lichaam, maar elk lichaam is anders en dus passen niet alle vrouwen in dezelfde jeans pasvorm. We hebben deze jeans ontwikkeld voor 3 verschillende figuurtypes - zodat nog meer mensen toegang hebben tot een comfortabele, goed passende slim fit jeans.

Over het algemeen kunnen alle drie de jeans (B, C en D) passen voor een vrouw met brede heupen. Het verschil tussen de maten zit hem in de verhouding tussen heup en taille.
Als je een taille hebt die aanzienlijk smaller is dan je heupen, raden we de D-pasvorm aan. Als het verschil in breedte matig is, kun je het beste C kiezen, terwijl je bij een klein verschil tussen taille- en heupomvang het beste B kunt kiezen. Je kunt hier verder lezen over de 3 verschillende pasvormen.

Door de stretch sluit deze super slim fit jeans nauw aan op het lichaam en zit hij nog comfortabel ook. Alle broeken hebben veel stretch, wat bijvoorbeeld een voordeel is voor vrouwen met volle dijen en billen. Met deze jeans krijg je geweldig comfort in een jeans die speciaal is ontworpen voor figuurtypes B, C en D.