BLACK WEEK

BLACK WEEK

Ontvang een overzicht van alle lopende aanbiedingen tijdens de Black Week.

Black Week-deals
De hele week nieuwe aanbiedingen

Volg de hele week mee! We warmen ons op voor Black Friday met elke dag nieuwe kortingen! Club Zizzi-leden krijgen pre-toegang tot alle wilde Black Friday-deals! Meld je vandaag nog aan voor vroege toegang.

Volg de hele week mee! We warmen ons op voor Black Friday met elke dag nieuwe kortingen! Club Zizzi-leden krijgen pre-toegang tot alle wilde Black Friday-deals! Meld je vandaag nog aan voor vroege toegang.

Black Week 2023

Als je een stapje verder gaat in het vinden van goede koopjes, dan weet je zeker ook van de grootste winkeldag van dit jaar - Black Friday. Black Friday is verreweg de grootste koopjesdag voor zowel fysieke winkels als webshops.

Black Friday, altijd de vierde vrijdag in november, is de afgelopen jaren een steeds groter fenomeen geworden, dat wereldwijd helpt om de kerstverkoop op gang te brengen. En daar zijn wij bij Zizzi natuurlijk ook bij betrokken - je leest er meer over op onze pagina: Black Friday 2023.

De laatste tijd hebben echter steeds meer winkels het Black Friday-concept naar een nieuw niveau getild en uitgebreid van slechts 24 uur naar meerdere dagen. De aanbiedingen beginnen meestal op de maandag voor Black Friday en lopen door tot de grote Sale dag, het concept wordt daarom Black Week genoemd.

De hele week super deals

Hier bij Zizzi kunnen we gemakkelijk de voordelen van Black Week inzien. Je hebt meer tijd om te genieten van de geweldige deals, je kunt nog meer geld besparen en we mogen je in de watten leggen met meer kortingen en koopjes. 

Dit jaar begint Black Week op zondag 19 november, en om het meeste uit de Uitverkoop te halen, gaan we door tot zondag 26 november - dus we houden ook een Black Weekend, en we kunnen haast niet wachten! We kunnen ons bijna niks beters voorstellen dan een hele week gevuld met top aanbiedingen op plus size kleding voor vrouwen.

Vind geweldige aanbiedingen online voor dames

Black Week wordt natuurlijk ook op Zizzi.be gevierd. Het loont om de webshop in de gaten te houden. Met online shoppen ben je ook niet afhankelijk van in de rij staan ​​of naar een fysieke winkel te moeten gaan om de populaire artikelen te kunnen bemachtigen. Dit doe je in alle rust thuis op de bank, of je nu liever een smartphone, tablet of computer gebruikt. Tegelijkertijd kun je ervoor kiezen om de goederen bij je thuis te laten bezorgen, het kan haast niet makkelijker!

Opwarmen voor Black Friday

Het is misschien een goed idee om je van tevoren een beetje voor te bereiden voordat de grote Black Week begint, zodat je tijdens deze periode zelf tijd bespaart en het tegelijkertijd jezelf makkelijker maakt om jouw plus size kleding te bemachtigen.

Favorietenlijst

Binnen Zizzi.be heb je de mogelijkheid om een ​​persoonlijke lijst te maken van al je favoriete producten. Voordat Black Week begint, is het een goed idee om de verschillende categorieën door te nemen, en wanneer je een product vindt dat je wilt bemachtigen of in de gaten wilt houden tijdens de Black Week, kun je op het kleine hartjespictogram klikken.

Zo komt het product op je persoonlijke favorietenlijst te staan, die je weer boven kan halen wanneer de aanbiedingen gelden en je de producten met korting wilt gaan kopen.

Verlanglijsten raadplegen

Zou het kunnen dat je een familielid of vriend hebt die plus size kleding van Zizzi op het verlanglijstje voor kerst heeft staan? Dan kun je voordelig en tijdig de wensen van anderen achterhalen, zo kun je kijken of je tussen de Black Week aanbiedingen het perfecte kerstcadeau kunt vinden. Het kan zijn dat er een mooi overhemd of een plus size jeans voor dames op het verlanglijstje stond!

Houd de nieuwsmails en onze sociale media in de gaten!

Je kunt je Black Week voorbereidingen ook starten door je aan te melden voor Club Zizzi, zodat je zeker weet dat je als een van de eersten op de hoogte wordt gehouden van de geweldige deals nog voordat ze beginnen. Tegelijkertijd krijg je natuurlijk ook alle andere voordelen van een Club Zizzi-lidmaatschap: een verjaardagscadeau, 100 dagen gratis retourbeleid, toegang tot Zizzi wedstrijden en nog veel meer.

Als je ons volgt op Facebook en Instagram, houden we je ook op de hoogte van wat er zowel online als in onze fysieke winkels afspeelt. Daarnaast kun je natuurlijk ook onze social media gebruiken om je te laten inspireren door zowel ons als een deel van al onze klanten.

Dezelfde voordelen als altijd!

Wanneer je tijdens Black Week online shopt bij Zizzi gelden dezelfde voorwaarden als altijd. Dit betekent onder meer dat je er bij het online shoppen nog steeds voor kunt kiezen om je goederen aan de deur of in een parcelshop kunt laten bezorgen. Uiteraard heb je ook nog steeds de mogelijkheid om je artikel(en) te retourneren of om te ruilen mocht je spijt hebben van je aankoop. Als je lid bent van Club Zizzi, heb je zelfs 100 dagen gratis retourrecht.

Je kunt dus gemakkelijk Black Week deals pakken en toch uitgaan van een snelle levering en gemakkelijk retourneren.