Everyday Women

- with you, for youEchte, gewone vrouwen - en vertegenwoordigers van Zizzi. Everyday Women is onze weg naar een modewereld die een beetje dichter bij echte vrouwen staat.


Everyday Women is onze bijdrage aan een wereld die een beetje authentieker is, een beetje dichter bij de werkelijkheid staat, een beetje echter is. Waar we samen komen aan de andere kant van het scherm en de toonbank van de winkel en een klein stapje vooruit zetten.

Met Everyday Women willen we de alledaagse vrouw weerspiegelen en een modewereld creëren die de werkelijkheid weerspiegelt. Daarom bestaat Everyday Women uit ons allemaal - ongeacht lengte, huidskleur, muzieksmaak, schoenmaat, baan. Ongeacht je persoonlijke stijl, culturele achtergrond en je persoonlijke waarden.

Being a part of Everyday Women has made me feel more confident, bold, and beautiful. I have been traveling, shooting with Zizzi, and I met a lot of different women. I have discovered a brand and a work full of passion, empathy, courage, and a little touch of craziness.
Andrea Bunod, FR

Daarom vervangen we in sommige campagnes modellen door Everyday Women en hebben we een voortdurende dialoog over alles van maten en pasvormen op de website. We zijn belangrijke, verhelderende gesprekken begonnen door jou uit te nodigen. Aan de ene kant om onze eigen wereld te delen, maar vooral om jou een actief onderdeel te laten zijn bij het creëren ervan. Om nog betere producten te ontwikkelen voor jouw voorkeuren en lichaam, voor vrouwen in al onze verbazingwekkende diversiteit. En om echte vrouwen te laten zien in onze campagnes, om een dialoog te creëren en om als vrouwen samen te staan.


Nu en in de toekomst. Everyday Women is een samenwerking met jullie allemaal. En het is onze eerste stap naar het creëren van een ruimte die luistert en de gemeenschap en onze verschillen viert.