Everyday Women is een eerbetoon aan vrouwen en al onze overeenkomsten en verschillen. In alles, van levensstijl tot lichaamstypes en persoonlijke stijl.

Het is een platform voor inspiratie, gedreven door een verlangen om te ontwikkelen en te leren. Een ruimte waar we jouw stijl en jouw verhaal plaats geven en waar je de ontwikkeling van andere vrouwen kunt volgen. Omdat we allemaal vrouwen zijn - van directeuren tot winkelmedewerkers, mama's of alleenstaanden en van creatievelingen tot uitmuntende coördinatoren.

Kortom, Everyday Women is een podium voor inspiratie, voor de kleine en grote verhalen en voor een nieuwsgierige benadering van mens en mode.

!

Wij zijn zowel trots als vereerd dat zo velen van jullie de tijd hebben genomen om een stukje van je verhaal te vertellen - en dat je dat met elkaar wilt delen! Op dit moment zijn we al jullie vragen aan het bestuderen, maar gezien de grote belangstelling kan de reactietijd langer zijn. Tot dan, hopen we dat jullie nog even geduld hebben.

We hebben je nodig...

Everyday Women is ontstaan ​​uit een verlangen om echte vrouwen te omarmen. Om zowel het unieke als het gewone te tonen.

Op dit moment zijn we op zoek naar vrouwen die deel willen uitmaken van ons inspiratie-universum. Vrouwen die iets te zeggen hebben en hun verhaal willen delen.

Droom jij ervan om een ​​van onze modellen te worden, ons jouw stijl te laten zien, jouw verhaal te delen en een inspiratie te zijn voor andere vrouwen?

We horen graag jouw verhaal. De eerste keer vrij kort en vanuit het hart. En je maakt een nog grotere indruk als je het op je eigen manier doet - met bijvoorbeeld een onbewerkte video opgenomen met de telefoon, een gedicht of een pure gedachtenstroom. Het belangrijkste is dat het weerspiegelt wie je bent.

We selecteren continu vrouwen voor Everyday Women. Word een deel van ons universum door een persoonlijke aanvraag in te dienen.

Maak een deel uit van ons universum

Nu toepassen

Ons uitgangspunt

Everyday Women is een platform waar we naar jouw verhaal luisteren, jouw input horen - en dit een inspiratie laten zijn voor andere vrouwen. Een platform waar je de kans krijgt om ons te inspireren met afbeeldingen, door jouw stijl te laten zien en jouw verhalen, groot en klein, te vertellen.

En we beginnen bij onszelf. Hier vertellen vier medewerkers van Zizzi hoe we werken aan het creëren van kleding en inspiratie voor echte vrouwen - en hoe we daar in de toekomst nog beter in willen worden.

De afgelopen jaren hebben we doelbewust gewerkt aan het creëren van een inspirerend universum waar je volledige outfits kunt vinden, ongeacht de gelegenheid. Het is ons doel om de unieke stijl van vrouwen te ondersteunen, mode toegankelijker te maken en inspiratie te creëren voor iedereen.

METTE WURTZ NIELSEN
​​​​​​​
CHIEF EXPERIENCE OFFICER

We willen een universum creëren waarin we samen staan ​​om de diversiteit van vrouwen te vieren. Daarom hebben we een sterk verlangen om meer verhalen en meer afbeeldingen te delen die afkomstig zijn van echte vrouwen. Want het is ontzettend belangrijk dat onze klanten zich kunnen spiegelen aan en geïnspireerd worden door de vrouwen die ze ontmoeten in het Zizzi-universum.

ANNE NØRGREEN WEINKOUFF
BRAND MARKETING MANAGER

Wanneer we modellen selecteren, streven we ernaar verschillende typen vrouwen en lichamen te laten zien. En een deel daarvan bestaat eruit volledig authentieke en echte vrouwen te laten zien, in plaats van modellen die voldoen aan verschillende conventionele opvattingen over hoe vrouwen eruit zouden moeten zien. Daarom zijn we nu op zoek naar vrouwen die ons kunnen helpen inspiratie te creëren waar gewone vrouwen zich mee kunnen identificeren.

TANJA REINHOLDT FUNK
PHOTO RESPONSIBLE

In het ontwerpproces houden we altijd rekening met de verschillen van ieder vrouwelijk lichaam. Het is voor ons belangrijk om pasvormen te ontwikkelen die zowel modieus zijn, als recht doen aan de verschillende lichaamsvormen van vrouwen. Niemand van ons is hetzelfde en we willen dat onze kledij dat weerspiegelt.

CAMILLA KJÆR ARENTOFT
BUYING & DESIGN MANAGER

!

Wij zijn zowel trots als vereerd dat zo velen van jullie de tijd hebben genomen om een stukje van je verhaal te vertellen - en dat je dat met elkaar wilt delen! Op dit moment zijn we al jullie vragen aan het bestuderen, maar gezien de grote belangstelling kan de reactietijd langer zijn. Tot dan, hopen we dat jullie nog even geduld hebben.

Word een deel van ons universum door een persoonlijke aanvraag in te dienen

Solliciteer hier door het formulier in te vullen