Zizzi's eerste influencer-collectie

Cecilie Schmeichel is een Deense influencer en contentmaker en deelt dagelijks haar kleurrijke wereld en dagelijks leven op Instagram. Ze houdt van feestelijke en kleurrijke outfits - en samen hebben we een influencer-collectie gecreëerd vol energie en vrouwelijkheid.


“The collection reflects the way I want to live my life. It is both modern and comfortable. The clothes should not be an obstacle in everyday life – but comfortable can also be colourful and festive. Also on a regular Tuesday."

- Cecilie Schmeichel


In de afgelopen jaren heeft Cecilie de kleurrijke wereld van kleding ontdekt. Als kind verhuisde ze en ging ze naar scholen waar uniformen de norm waren. Daarom hoefde ze pas in haar tienerjaren na te denken over kleding, en in eerste instantie koos ze vooral voor eenvoudig en zwart.


"My style is colourful, but it hasn't always been. In my 20s there was a shift, and since then I've started to play a lot more with colours, prints and feminine expression. With this collection, I want to invite you into my colourful world."

- Cecilie Schmeichel

Kleuren, vrouwelijkheid en een speels gevoel

Een volledige collectie vol kleur, viering en vrouwelijke details - opgeleukt met basics die bij de meeste dingen en de meeste mensen passen. Dat is wat je zult vinden in Cecilie Schmeichel's collectie met Zizzi.

Een droom die uitkomt

Cecilie had de collectie al lang in gedachten voordat het werkelijkheid werd. Daarom was het voor haar belangrijk om een speelse benadering te hebben van het proces - net zoals ze speelt met de prints, kleuren en uitdrukkingen van de kleding in haar dagelijks leven.


“The collection is a childhood dream come true. With this collection, I want to reach those who have one foot in pink and one foot in black. I dream of inspiring more women to choose the colourful dress and dare to play with their clothes."

- Cecilie Schmeichel


Cecilie spoort ons allemaal aan om te spelen met persoonlijke expressie en precies die kleding te dragen die je het zelfvertrouwen geeft om een kamer over te nemen. Tegelijkertijd is Cecilie zich ervan bewust dat ze als publiek figuur de verantwoordelijkheid heeft om haar kanalen correct te gebruiken. Voor haar betekent dit eerlijk, authentiek zijn en haar volgers ondersteunen om voor zichzelf op te komen. Of het nu gaat om feestelijke jurken of een luipaardprintpak, of het nu gaat om hakken of sneakers.


"As an influencer and digital creator, I have a voice that is important to utilise. I have a responsibility to be authentic in the here and now rather than polished. So, I also show the less pretty sides of life."

- Cecilie Schmeichel

Elke dag of feest? Eén outfit voor alles

De collectie bevat feestelijke jurken, ruches en glinsterende knopen, een elegant geborduurd overhemd en een cool roze luipaardprintpak. Om de ultra-persoonlijke en feestelijke outfits wat af te zwakken, vind je jeans en een paar eenvoudige blouses om de gedurfde keuzes te temperen.

Met deze collectie willen we je uitnodigen in Cecilie's kleurrijke en vrouwelijke universum. Shop de collectie en druk je stijl uit met prachtige prints en volledig vrouwelijke energie nu.