Jeansgids

Jeansgids

De perfecte jeans

Bij Zizzi zijn we ervan overtuigd dat de pasvorm zeer belangrijk is als het om jeans gaat. Daarom hebben we een jeans-matengids gemaakt voor curvy vrouwen. Hierin zie je wat voor jeansmodellen we hebben, met de bijbehorende maten. Zo vind je gemakkelijker de juiste maat en pasvorm.
Mille

Loose fit (Mom)

Deze pasvorm sluit aan om de heupen en valt los om de dijen, benen en enkels. Dit model heeft een hoge taille en komt tot boven de navel.
Mille

Stap-voor-stap matengids voor broeken en jeans

1. Meet je binnenbeenlengte

Meet je binnenbeenlengte ('inseam') op. Je vindt deze maat door te meten vanaf je enkel tot aan het kruis, aan de binnenzijde van je been. Vraag eventueel de hulp van iemand anders om deze lengte op te meten. Veel van onze jeans vind je in de binnenbeen lengtematen 78, 82 en 86 cm. Kies voor de lengte, die het dichtste bij jouw gemeten lengte ligt.


2. Meet je heupbreedte

Meet nu je heupbreedte op. De heup is het breedste punt op je lichaam. De heup is normaal gesproken het breedste rond de billen.


3. Meet je taille

Vind nu de omvang van je taille. De taille is het smalste gedeelte van je bovenlichaam en ligt meestal iets boven de navel.

Van maatvoering tot maat - welke maat heb jij?

Bekijk je taille- en heupomvang om de juiste maat te vinden in onderstaande Jeans & Broeken Matengids. Onze jeans en broeken zijn er vanaf maat 42 (bij ons maat S) tot maat 64 (bij ons maat XXXL).

Maat Zizzi Tailleomvang Heupomvang
42 S 90 cm 111 cm
44 S 95 cm 116 cm
46 M 101 cm 121 cm
48 M 106 cm 126 cm
50 L 112 cm 131 cm
52 L 117 cm 136 cm
54 XL 123 cm 141 cm
56 XL 128 cm 146 cm
58 XXL 134 cm 151 cm
60 XXL 139 cm 156 cm

Overzicht met jeanspasvormen

Houd bij het kiezen van het juiste model jeans rekening met de pasvorm die jij wilt. We hebben in ons assortiment super slim fit, extra slim fit, slim fit en regular fit, maar ook allerlei loose fits. Dit zijn allemaal goede pasvormen - je moet alleen nog de juiste voor jou vinden. Bovendien kun je bij veel van onze pasvormen kiezen uit verschillende taillehoogten: tot de navel, net boven de navel of ruim boven de navel.

Naam Pasvorm Taille
AMY Super slim Pasvorm High Waist
SANNA Super slim Pasvorm Regular Waist
EMILY Slim Pasvorm Regular Waist
GEMMA Regular Pasvorm High Waist
ELLEN Bootcut Pasvorm High Waist
MILLE Mom Pasvorm High Waist
VILMA Slim Pasvorm High Waist
BEA Super slim Pasvorm Super High Waist
MEGAN Regular Pasvorm Super High Waist
VERA Straight Pasvorm Regular Waist