Gebruik van kleurrijke panty's

Gebruik van kleurrijke panty's

Gekleurde panty's om je outfit te verlevendigen

Een kleedje kan altijd. Soms heb je er een panty onder nodig. Wil je je outfit opvrolijken, dan is een gekleurde panty voor vrouwen zeker een aanrader.


Als je naar een feestje gaat of de dag doorbrengt op kantoor, dan kan een gekleurde panty je outfit opfleuren. Deze trend is de afgelopen jaren gegroeid en we zien hem overal - van de grote modehuizen tot sociale media en het straatbeeld in het algemeen.


Je kunt de kleurrijke panty's dragen zoals je wilt. er zijn geen regels en geen grenzen. Wil je onze mening over hoe ze te dragen, lees dan hieronder verder.

Rode panty's

Een paar rode panty's is uiteraard een voor de hand liggende keuze voor de winter, wanneer er wellicht een kerstfeest op de kalender staat. Koppel bijvoorbeeld een velour dress aan een rode panty en je hebt een outfit die perfect is voor winterfeesten. Doe er een paar stiletto's bij en je bent klaar voor het feest.


Paarse panty's

Je kunt gemakkelijk een paar gekleurde panty's dragen voor elke dag. Bijvoorbeeld, probeer de paarse panty te combineren met een klassieke rok. Op die manier krijg je een outfit die zowel elegant als vrouwelijk is. Een paar leather stoes toevoegen geeft je look een stoer element, en een paar sneakers maken het meer casual.


Blauwe panty's

De kleur blauw is klassiek en elegant. Hij kan altijd gedragen worden. Het klassieke zwarte kleedje kan nieuw leven worden ingeblazen, en aan een kleedje in een blauwe tint kan een extra dimensie worden gegeven met een blauwe panty als aanvulling. Wil je die elegante stijl behouden, dan is een blauwe panty zeker de juiste keuze.


Huidskleurige panty's

Het meest traditioneel zijn de "huidkleurige" panty's. Er zijn verschillende tinten die passen bij je benen. Bovendien zijn er geen grenzen aan wanneer je zo'n panty kunt dragen. Juist omdat ze dezelfde tint hebben als je huid, kun je ze combineren met verschillende kleuren. De enige grens is je verbeelding.


Glimmende panty's

Draag voor een extra feestelijke look een glimmende panty onder je kleedje. Ze maken elke feestelijke look extra af. Of je ze nu combineert met een effen kleedje, een kleedje met print of zelfs een glimmend kleedje, het maakt niet uit. Ze geven je outfit alleen maar meer kracht en stijl.


Panty met patroon

Wil je vasthouden aan de klassieke zwarte panty, maak er dan een update van door te kiezen voor een panty met een patroon. Een gedessineerde panty geeft een effen jurk een beetje pit. Plus, je kan het patroon kiezen dat bij de stemming en smaak past.


Groene panty's

Deze groene panty is meer ingetogen, zodat je een meer neutraal gekleurde panty kunt proberen. Wellicht heb je een kleedje die op zichzelf al kleurrijk is. Hier kun je je outfit een kleine twist geven door een donkergroene panty te gebruiken in plaats van de klassieke zwarte.


Kleurrijke panty's zonder voeteneinde

Misschien geef je de voorkeur aan een legging boven een panty, en gelukkig kun je de kleurrijke voetloze panty op precies dezelfde manier dragen als de traditionele gekleurde panty. Het dragen van een gekleurde legging onder je kleedje heeft hetzelfde positieve effect als het dragen van een panty.

Je kunt de kleurrijke panty's dragen zoals je wilt. Er zijn geen regels en geen grenzen

Controleer de denier van je panty

Als je geïnspireerd bent om kleurrijke panty's te gebruiken in je outfit, is het een goed idee om te letten op de dichtheid van de panty - ook bekend als de denier. Hoe minder deniers de panty heeft, hoe dunner ze is. Dit betekent ook dat als je bijvoorbeeld een panty van 40 denier draagt, die tot de dunste behoort, de kleur ook minder opvalt wanneer je deze draagt. Kies je daarentegen voor een gekleurde panty van 100 denier, dan valt de kleur meer op. Houd daar dus rekening mee als je op zoek bent naar je plus size gekleurde panty's.

Het is een trend die de afgelopen jaren is gegroeid en we zien het op meer plaatsen