Welkom bij: HOME by Zizzi

Een splinternieuwe toevoeging aan het Zizzi-assortiment. Welkom bij een nieuwe lijn voor in huis en breng warmte, personality en stijl in je huis.


Bij Zizzi kennen we textiel, trends en kleuren door en door. En met HOME by Zizzi wordt deze kennis omgezet in prachtige interieurs. Want ook mode en trends gaan samen met interieurdesign. We merken het als pastelkleuren het huis overnemen op het moment dat de eerste zonnestralen van de lente hun entree maken, en als we voor de herfst kaarsen en kussens vinden in aardse kleuren en ruitjes.


Dat noemen we zachte interieurs

Hier zijn wat inspiratiebronnen voor het inrichten van een huis met textiel. Zowel de kleurrijke patronen met veel textuur - als de aardekleuren die een klassieke, eenvoudige Scandinavische uitstraling hebben. Hoe je je huis ook inricht, je keuzes helpen de stemming en de look te bepalen. Een mooie set katoenen beddengoed kan een luxe uitstraling geven aan het dagelijks leven, en zachte badhanddoeken in effen kleuren geven de sfeer van een hotel. Hoofdkussens met motieven daarentegen brengen leven en dynamiek in een kamer. Kussenslopen en plaids met textuur creëren een heerlijke sensatie in huis. Een zacht accent in huis is als een accessoire bij een outfit; de finishing touch en dat wat kamers bij elkaar brengt.

Een gevoel als je thuis bent

Bij HOME by Zizzi vind je textiel voor de vier belangrijkste kamers van je huis: de living, de keuken, de slaapkamer en de badkamer. Van de zachte handdoeken, tafelkleden en stoffen servetten in gedempte tinten tot de kussenslopen en tapijten met leuke prints - en de nieuwste grote trend in huis: beddengoed in pastelkleurige ruitjes. Hier laten we modetrends toe in huis, zodat je ruimtes kunt creëren die een verlengstuk zijn van jouw stijl.


Voor het nieuwe woontextiel gebruiken wij onze materiaal, kleur en trendkennis. We brengen stijl in je huis, net zoals je garderobe.


Maak een knusse omgeving met zachte woonaccessoires en geef ruimtes vorm om je dromen waar te maken. Bekijk het volledige assortiment - en breng ons in je huis.

Toevoegingen aan je huis zijn als accessoires bij een outfit; de finishing touch en wat ruimtes bij elkaar brengt