Everyday Women: Over 2 powervrouwen door wie we geïnspireerd worden

Everyday Women: Over 2 powervrouwen door wie we geïnspireerd worden
Everyday Women: Over 2 powervrouwen door wie we geïnspireerd worden

Nu is het meest feestelijke seizoen van het jaar begonnen en dat betekent onder meer kerstfeesten, bedrijfsfeesten en oud en nieuw. Daarom kun je helemaal los gaan op looks met pailletten, glitters, fluweel, kant en bijpassende outfits.


Daar verwelkomen we het feest met open armen. Zet de ene voet voor de andere en lach. Life's a party and you're invited - dance along and keep the beat.


Iedere vrouw leert van elkaar, steunt elkaar en motiveert elkaar. Everyday Women, Anna Sofie en Caroline, delen hier daarom wat een powervrouw voor hen is en welke krachtige go-to partylooks zij graag dragen.


Geef het woord aan enkele vrouwen waar het om gaat.

Wie is een powervrouw?

"Een powervrouw is een vrouw die zichzelf kent, haar sterke en zwakke punten kent en deze ook bezit! Ze weet wat ze waard is. Een powervrouw weet wat ze wil en gaat ervoor, maar nooit ten koste van anderen. We staan op door elkaar op te tillen."

- Caroline, Duitsland


"Een powervrouw is een vrouw die met zichzelf verbonden is. Ze staat in contact met haar intuïtie, en gebruikt die om na te denken over, en zichzelf te verbeteren door het leven. Ze is een niet te stoppen kracht."

- Anna Sofie, Denemarken


Wat betreft het verschil tussen alledaagse en feestkledij

"Voor mij is feestkleding iets dat mijn leuke, flirterige en sexy kanten naar voren brengt, en dan ben ik dol op glitters en gamlour! Ik wil me sexy voelen, en ik draag meestal iets dat mijn rondingen benadrukt en wat huid laat zien."

- Caroline, Duitsland


"Ik maak niet echt onderscheid tussen alledaagse en feestkleding. Ik kan heel feestelijke kleding dragen voor elke dag en casual kleding voor feestjes. Chiffon, glitters en lange jurken hebben meer kans als het gaat om feestkleding, maar slechts een klein beetje."

- Anna Sofie, Denemarken

We staan op door elkaar op te tillen
Caroline, Duitsland

Over een goed feest - en het maken van een go-to party outfit

"Een goed feest begint met goed gezelschap. Het beste is een feest met mijn beste vrienden, omdat ik me bij hen op mijn gemak voel. Goed gezelschap betekent ook aardige en open mensen. Dansen is een gegeven! In het beste geval naar old school hip hop of soul klassiekers. Mijn go-to party outfit is een zwarte, halflange strakke jurk zonder mouwen en een paar witte sneakers. Het is erg comfortabel en sexy. Ik draag meestal sneakers als ik uitga, want feesten betekent voor mij ook dansen - en ik kan mijn danspasjes niet doen op hoge hakken."

- Caroline, Duitsland


"Een goed feest is een avond met goede vrienden, goede wijn, dansen en veel lachen. Het belangrijkste van mijn go-to party outfit is dat ik me comfortabel voel in de kleding en dan moet het een beetje extra zijn."

- Anna Sofie, Denemarken


Op het moment dat je het een of het ander kiest voor een feest

Kleedje of bijpassende outfit

Jurk: "Jurken geven me altijd een vrouwelijk, sexy en comfortabel gevoel."

- Caroline, Duitsland


Allebei: "Ik hou van allebei!"

- Anna Sofie, Denemarken


Kant of fluweel

Kant: "Kant laat de huid zien op een zeer sexy en toch delicate manier."

- Caroline, Duitsland


Kant: "Omdat fluweel veel te warm is als ik dans."

- Anna Sofie, Denemarken


Paillettenkleedje of de little black dress

Paillettenjurk: "Ik hou van aandacht en van tijd tot tijd in het middelpunt staan. Pailletten doen me voelen als een disco koningin uit de jaren 70."

- Caroline, Duitsland


De little black dress: "De little black dress is altijd goed en een makkelijke beslissing als ik me de deur uit moet haasten."

- Anna Sofie, Denemarken

Dankzij twee Everyday Women, Anna Sofie en Caroline, zetten zij het belang van het woord macht uiteen en benadrukken zij twee echte en verschillende soorten powervrouwen. Laat je inspireren door hun feestelijke aanpak van het leven en hun sprankelende feestoutfits.


Zoek de outfit uit waarin je je krachtig voelt, of het nu gaat om sneakers en joggingbroeken of glinsterende kleedjes en stiletto's. Want een powervrouw is niet bang om zichzelf te laten zien. Ze is goed genoeg, net als deze. Sta op, sta sterk en maak van het leven een feest.