Tips en trucs voor haar en make-up op de trouwdag

Tips en trucs voor haar en make-up op de trouwdag

Op zoek naar haar en make-up inspiratie voor de trouwdag? Zoek niet verder. Hier geven onze deskundige stylisten hun beste advies over haar en make-up dat bij jou - en je trouwjurk - past.


Op je trouwdag, moet je je mooi voelen. En als jij denkt dat je er prachtig uitziet, doet de persoon aan het eind van het gangpad dat zeker ook. En de bruiloft is een grote gebeurtenis - of de viering nu groot en extravagant is of gezellig en intiem. Lees verder voor de tips van de visagiste voor de huwelijksdag en de topkeuzes van de haarstyliste voor haar en make-up op de grote dag.

De mooiste versie van jou: Fijne en stijlvolle make-up

Als het op de make-up voor de trouwdag aankomt, kan het voordelig zijn om niet te veel uit te geven. Ongeacht de jurk en de grootte en setting van het huwelijk, is het beste advies van de visagist om de make-up eenvoudig en natuurlijk te houden. Hier somt visagiste Mette Schou haar vijf sleutels op voor een elegante bruidsmake-up look die de hele dag blijft zitten - en de hele nacht:


1. Helder en eenvoudig. Probeer niets nieuws op je trouwdag. Blijf bij wat je weet dat voor jou werkt.


2. Natuurlijk. Laat je look stralen. Draag natuurlijke, tijdloze make-up die je gezicht mooier maakt.


3. Blijvend. Gebruik een primer en een setting spray om je make-up de hele dag en nacht te laten zitten.


4. Fris en helder. Gebruik een mooie highlighter op de wangen, een frisse roze blush en een licht gekleurde lippenbalsem voor zachte, kusbare lippen.


5. Waterbestendig. Kies een mascara die bestand is tegen tranen van vreugde en emotie.


Het belangrijkste is dat je je mooi voelt op de dag zelf. En met deze 5 tips in je achterhoofd, weet je zeker dat je een stijlvolle make-up look hebt die bij je past. En je loopt niet het risico dat je over een paar jaar terugkijkt op je trouwfoto's, omdat de make-up die toen waarschijnlijk in de mode was, nu niet meer in de mode is.

4 geweldige kapsels die gemakkelijk te kopiëren zijn

Nu de make-up op zijn plaats is, hoe zit het met het haar? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, en het kan een goed idee zijn om te kiezen voor een knot of stijlvolle krullen die wat meer opvallen dan wat je normaal zou doen.


Hairstyliste Julie Garrett stelt vier kapsels voor op de trouwdag - voor vier verschillende soorten looks:


1. De romantische look is pretentieloos en vrij in zijn expressie. Zachte, mooie golven zijn perfect.


2. Een elegante en klassieke keuze. Dit is een vrouwelijk kapsel dat karakter geeft en het gezicht van de bruid accentueert.


3. De moderne look is trendy. Alles is stijlvol en doordacht, hier hebben we afstand genomen van de traditionele trouwstijl.


4. De eenvoudige en mooie look die steil haar accentueert. Het kapsel is vrouwelijk en versterkt de glans van de make-up.


Er zijn veel manieren om je haar te laten zetten. Maar hopelijk ben je een beetje dichter bij het kiezen van een kapsel met de fijne tips van de haarstylist hier.


Het belangrijkste is dat je jezelf kunt herkennen in je haar en make-up op de dag zelf en dat je in de spiegel kijkt en denkt "wow". En vergeet niet dat de gelukkige persoon tegen wie je op het punt staat ja te zeggen, jou heeft gekozen om wie je bent. Met een stralende lach op je gezicht, heb je altijd je beste eigenschap.

Met een liefdevolle glimlach op je gezicht, zie je er altijd op je best uit