In 2022 steunt Zizzi de strijd tegen borstkanker

In 2022 steunt Zizzi de strijd tegen borstkanker
In 2022 steunt Zizzi de strijd tegen borstkanker

Wij bij Zizzi steunen borsten - in alle vormen, kleuren en maten. Ongeacht op wie ze zitten. Dat is waarom we geld doneren aan de Deense organisatie tegen borstkanker bij elke aankoop van een item uit onze collectie, die we speciaal voor dit doel hebben gemaakt. Zodat u ook kunt helpen de strijd tegen borstkanker te steunen. Dit jaar vind je een selectie ondergoed en t-shirts die je vanaf 22 september op deze site kunt kopen.


Als je meer wilt weten over het werk van de Deense organisatie en waar het geld naartoe gaat, lees dan verder.

De werkzaamheden van de Deense organisatie tegen kanker

In Denemarken is er jaarlijks een campagne om bewustzijn en geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. De actie is opgezet door de Deense organisatie, die dagelijks strijdt tegen alle vormen van kanker. In Denemarken werkt de organisatie aan 3 gemeenschappelijke doelen:


1. Er zullen minder mensen kanker krijgen

2. Meer mensen die kanker overleven

3. Ieder voor een beter leven met en na kanker


In deze campagne staat borstkanker centraal. Dit is een bekende Deense campagne die elk jaar veel steun krijgt van Denen, bedrijven en sponsors. Deze campagne vertegenwoordigt een unieke gemeenschap waarin Denen samenkomen om de borstkankerzaak te steunen en geld in te zamelen. En daar willen wij bij Zizzi natuurlijk aan bijdragen.


Wat gebeurt er met het geld?

Wanneer je een of meer artikelen uit deze collectie koopt, help je ook de strijd tegen borstkanker te steunen. Van het bedrag gaat 10% naar de projecten en speerpunten waar de Deense organisatie zich voor inzet. Hieronder kun je meer informatie lezen.


Onderzoek

Door onderzoek worden er levens gered. De Deense organisatie zet daarom dagelijks meerdere onderzoekers in om er onder andere voor te zorgen dat borstkanker eerder wordt ontdekt, dat de behandelingen milder worden en dat meer overlevenden van borstkanker een prettig leven hebben aan de andere kant van de diagnose. En daarnaast steunen ze Deense kankeronderzoeken aan universiteiten en ziekenhuizen in het gehele land.


Patiënten steun

Er zijn gelukkig steeds meer mensen die de diagnose borstkanker overleven. Maar het is belangrijk dat patiënten en hun familie worden gesteund om goed te leven, zowel tijdens als na een reis met borstkanker. De Deense organisatie tegen kanker biedt daarom patiëntenondersteuning aan vrouwen met kanker en hun gezinnen. Dit is gratis advies en ondersteuning - bijvoorbeeld in kankeradviescentra in het hele land en via hun hotline, die elke dag bereikbaar is per telefoon, chat of Skype.


Informatie

Voorlichting kan kanker voorkomen. Dieet, lichaamsbeweging en alcohol zijn enkele van de punten die een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van borstkanker. De Deense organisatie wil daarom uitleggen hoe goede raad kan worden omgezet in een concreet beleid dat het risico op kanker vermindert.Alle informatie in dit artikel is afkomstig van de Deense organisatie tegen borstkanker. Als je wilt zien hoe je de strijd tegen borstkanker nog meer kunt steunen en meer wilt weten over de verschillende projecten, kun je hier hun website bezoeken.