Een speelplaats van kleur en expressie

Een speelplaats van kleur en expressie
Een speelplaats van kleur en expressie

Een nieuwe dag staat voor de deur, de dagen worden steeds mooier - en het is zeker tijd voor een heldere en levendige garderobe. Denk aan de kleurrijke kleren uit je jeugd en wees niet bang om kleuren en prints te mixen en matchen.


Na maanden van lekkere trainingspakken, warme truien en knusse knits, is het tijd om los te gaan met kleuren, prints, details en speelse looks. En niet alleen omdat de lente voor de deur staat en de dagen langer en zonniger worden. Maar als een signaal van optimisme, van vreugde en van hoop dat morgen kleur, licht en vreugde zal brengen.

Deze vroege lente biedt daarom speelse details en schitterende pastelkleuren

Deze vroege lente biedt daarom speelse details en schitterende pastelkleuren. Als een soort voorbode van warmere tijden, als een teken van de bloemen die spoedig zullen opbloeien, en als een beeld van de natuur die langzaam haar kleuren begint terug te vinden.


Het sleutelwoord voor de trends van dit seizoen is speels. Speel met kleurencombinaties, prints, pasvormen en eigenzinnige details. Kijk bijvoorbeeld eens naar jeans met opdruk, die een persoonlijk tintje geven aan misschien wel de meest vertrouwde garderobe must-have. Of kies een jeans met steentjes of parels om je look een jeugdige en frisse twist te geven.En stuur een signaal van jeugdige kleurigheid wanneer je pasteltinten aantrekt voor een aangename en modieuze terugkeer naar vrouwelijke tinten. Mix en match pastels of gebruik ze als vrouwelijk contrast met stoere denim.


Hoe dan ook, vrouwelijke kleuren, stoere details en speelse elementen zijn on point. Dus gebruik je outfit als speelplaats, breng de kleuren binnen en bereid je voor om een nieuwe dag te verwelkomen.